NIEUWS

 Onder enkele foto's op deze pagina zit een vergroting. Klik op deze foto's voor het grotere exemplaar.

Volg Maaike op social media:

Foto's zijn Copyright beschermt. Zonder toestemming mogen deze niet elders geplubiceerd worden. Mail voor info naar info@maaikewiddershoven.nl

Maaike geeft zanglessen en workshops. Kijk hier voor meer informatie.
2018

Hommage aan Robert Long
Op 22 en 23 oktober is er in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam een "Hommage aan Robert Long'.
Diverse artiesten waaronder Maaike, zullen daar de mooiste liedjes van Robert Long zingen. Wil je erbij zijn? Koop dan HIER je kaarten!

 

De dag dat ik Robert Long ontmoette...Robert Long 75 jaar’ in theaterseizoen 2018-2019
Een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Robert Long zou nu de titel van singer songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander.

Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd door Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot.

De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen. Wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet? Ja zij hebben ooit Robert ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes.

Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt. De regie is in handen van niemand minder dan Eddy Habbema en de verhaallijn wordt geschreven door woordkunstenaar Ivo de Wijs.

Klik op de foto om de trailer van 'De dag dat ik Robert Long ontmoette...' te zien:

Theatertour WEET JE NOG WEL... In het najaar van 2017 gaat Maaike samen met Tony Neef en Ruud Bos de theaters in.
Druk op het plaatje om de trailer te bekijken en kijk in de AGENDA voor de (voorlopige) speellijst.

 

 

De Passie voor Pasen. Maaike speelt 'Maria'
In april verwelkomt Hoessenbosch de spectaculaire voorstelling Theatre of Dreams Passie voor Pasen, een samenwerking tussen Harmonie Concordia uit Begrhem en theaterschool T'eXtpierement.
 
Passie voor Pasen is losjes geïnspireerd op The Passion en is een vervolg op het succes van het eerder vertoonde Theatre of Dreams van Hamonie Concordia (2013). In een wervelende show vol dans en muziek wordt het verhaal van de lijdensweg van Jezus Christus verteld. Regionaal en professioneel talent - Maaike Widdershoven vertolkt de rol van Maria - slaat de handen ineen om van Passie voor Pasen een beleving te maken om nooit te vergeten.
 
Praktische info
Kaarten zijn te bestellen via de website van Openluchttheater Hoessenbosch. Ook is er een verkooppunt bij Wiro Reclame (Hoessenboschlaan 10, Berghem). Een plaats reserveren is niet mogelijk. Het openluchttheater is tijdens de data van de voorstellingen vanaf 19:30 uur geopend. 
Kijk hier voor meer info: http://concordiaberghem.nl/

 

Eerder NIEUWS kunt u HIER te lezen