Maaike is ambassadrice van de Nederlandse RETT Syndroom Vereniging en Stichting Homeplan


... Welkom op de officiële website van Maaike Widdershoven


Dag lieve mensen,

Dit seizoen 2016/2017 is het eerste seizoen waarin ik niet in een productie sta, onze verhuizing naar Noord Brabant en alle ontwikkelingen omtrent onze droomboerderij samen met mijn gezin waren een goede reden om even geen productie te doen. Toch bleken de maanden oktober, november en december ineens ontzettend druk met heel veel nieuwe en mooie projecten die ik zelf met een aantal geweldige collega’s heb opgezet.

Zo hebben Tony Neef, Ruud Bos en ik het programma “Weet je nog wel” gemaakt en inmiddels ook al zo’n 6 keer gespeeld. In seizoen 2017/2018 gaan we met dit fijne programma de theaters in. Hoera!!

Samen met gitarist Bart van Osch en zangeres/actrice/violiste Cystine Carreon vorm ik GroovyQ. We hebben prachtige evergreens op ons repertoire staan uit pop en jazz wereld. En ook al zo’n 6 keer mooie concerten mogen geven in theaters en podia.

En last but not least zijn er The Cherries, een vocal vintage swing groep bestaand uit Karen Levin, Yolanda Germain en ik. We zingen jaren 40 muziek, zoals The Andrewsisters, Marylin Monroe, Nat King Cole. Ook al hele fijne optredens afgelopen jaar gehad. Samen met alle andere concerten die ik had staan en mijn baan als vocal coach bij T’extpierement in Oss werd het toch een volle eerste helft van het seizoen.

Wil je meer weten over deze projecten? Check dan mijn pagina’s op facebook/instagram en twitter regelmatig. En de sites www.thecherries.nl www.groovyq.nl en de gelijknamige facebookpagina’s.

Voor mij toch het allerbelangrijkste nieuws: We hebben onze droomboerderij gevonden en zitten nu aan het eind van de hele splitsingsprocedure en bestemmingsplanwijziging. Eind maart, begin april zal alles volledig rond zijn bij de gemeente en kunnen we eindelijk gaan verbouwen. We kunnen niet wachten!!

Jullie merken wel, dit bezige bijtje zit niet bepaald stil. En dat is maar goed ook. Oneindig veel inspiratie zit er in mijn hoofd. En wat is er fijner dan die te kunnen benutten in mijn passie? Passie voor theater, voor muziek en voor mensen.

Tot snel en een warme groet

Maaike

Mocht je meer informatie willen over wat dan ook mail me op info@maaikewiddershoven.nl

Laatste update website: mei 2017

 De foto's van deze site mogen door derden alleen gebruikt en gepubliceerd worden na toestemming van de desbetreffende fotograaf.
En altijd met naamsvermelding van de fotograaf. Neem contact op met de fotograaf of mail naar info@maaikewiddershoven.nl