Entertainment met Maaike Widdershoven

Maaike Widdershoven:
Winnares van de John Kraaykamp Musical Award Beste Vrouwelijke Hoofdrol 2003. Mede genomineerden dat jaar waren ook Pia Douwes en Simone Kleinsma.
Maaike Widdershoven: Met haar passie veroverde ze al vele harten.

Maaike Widdershoven: Componisten als Ruud Bos, Piet Souer, Edwin Schimscheimer, Tonny Eyk, Joop Stokkermans en Martin van Dijk hebben speciaal voor haar nummers gecomponeerd.

Maaike Widdershoven: Heeft al veel mensen geraakt met haar speciale optredens, zoals: Hare Majesteit de Koningin, Mies Bouwman, Martin Schröder, Wim Kok, Cor Boonstra, Jaap Blokker, Joop van den Ende, Wim van Opstelten, Aad Ouborg, Cas Spijkers, Eelco Brinkman en nog vele andere prominenten.

-------------------------------------------------------

Maaike Solo:

U kunt nu kiezen uit een gevarieerd aanbod van exclusieve programma´s door Maaike samengesteld.

1. Een programma waarin één persoon centraal staat. Dat kan iemand zijn die afscheid neemt of jarig is of voor een jubileum. Alle nummers staan in het teken van die persoon. Een ontroerend intiem en bijzonder programma. Alleen met pianist te boeken. 30 minuten.

2. Een programma waarin de musical centraal staat en dat geheel in samenspraak samengesteld kan worden. De grote musicalhits zullen zeker niet ontbreken.
Dit is een 30 minuten durende tape act.

3. Een programma speciaal voor bruiloften en zoveel jarige huwelijken. Alle nummers staan in het teken van het bruidspaar, dus veel nummers over de liefde. Het kan met pianist zowel als met tape en dit alles duurt 30 minuten.

The Cherries
Op onnavolgbare wijze laten The Cherries jaren-’40 swingmusic tot leven komen! Drie prachtige vrouwen met dito stemmen. Van Marilyn Monroe tot The Andrews Sisters, van Doris Day tot Nat King Cole, The Cherries weten u een onvergetelijke en nostalgische avond te bezorgen met een vintage-tintje.

Een optreden vol prachtige close-harmony songs, gezongen door Maaike Widdershoven, Karen Levin en Yolanda Germain, drie professionele zangeressen die hun sporen hebben verdiend in grote theaterproducties en voorstellingen in binnen- en buitenland.

Dat is te horen aan de stemmen van de ‘Kersjes’ die samen een bijzonder volle klankkleur weten te creëeren. Bovendien zijn The Cherries niet alleen oor- maar ook oogstrelend.

http://thecherries.nl/

Groovy Q
Maaike Widdershoven (zang), Cystine Carreon (zang/viool) en
Bart van Osch (gitaar).

Dit swingende trio kent elkaar van verschillende theaterproducties en ze hebben elkaar helemaal gevonden in hun passie voor muziek. Alle 3 zijn ze opgeleid aan het conservatorium en hebben nog steeds honger naar musiceren op hoog niveau.

U kunt genieten van allerlei popsongs in een groovy catchy en sexy jasje.
Maaike, Cystine en Bart laten u meedeinen, meeneuriën en meeswingen op de meest uiteenlopende bekende liedjes uit de jazz, pop en singer/songwriter wereld.

De vibrerende klanken van Bart's gitaar samen met de betoverende stemmen van 2 charismatische vrouwen met daaraan toegevoegd een vleugje verrassend vioolspel, laten de zaal zinderen maar ook wegdromen. 

www.groovyq.nl


More than Music
More than music is een nieuw fris muzikaal duo bestaand uit musicalster Maaike Widdershoven en de popzanger Sebastiano Zafarana.
De combinatie van zijn heldere popgeluid en haar gevoelige stem maakt hun uniek!!! Op hun repertoire staat werkelijk alles wat u maar kunt wensen.

Een greep uit de stijlen die ze zingen is:

* Musical - de grote hits en meer!
* Nederlandstalig - Van Marco Borsato tot Joop Stokkermans
* Pop - van Abba tot Michael Bublé
* Italiaans - van Eros Ramazotti tot Giorgia
* Disco - van Earth Wind and Fire tot Shirley Bassey

Kortom voor ieder wat wils! Op elk feest, diner en evenement stellen zij het repertoire op maat samen. Dit is niet alleen entertainment, maar ook innertainment.....

www.morethanmusic.nl

<<< terug